عفونت اندامهای داخلی از جمله مجاری گوارشی (معده و روده)، ریهها و مغز (انسفالیت)
علائم بیماری زونا همیشه به سادگی موارد اشاره شده در بخش قبلی نیست. بلکه گاهی اوقات شاهد علائمی جدی در فرد درگیر با این بیماری هستیم که نیاز به مراقبتهای پزشکی دارد. موارد زیر جزء جدیترین علائم بیماری زونا هستند:
غذاهای نارنجی شامل: هویج، سیبزمینی شیرین، زردآلو و کدو
برای دریافت نوبت ملاقات با پزشکان متخصص میتوانید از سیستم نوبت دهی اینترنتی سایت دکتردکتر هم کمک بگیرید.
كلروفوم بقایای صابون، روغن و سلول های مرده پوست را حل می كند و به این ترتیب آسپیرین می تواند به درون لایه های پوست نفوذ یابد و از انتقال درد توسط پایانههای عصبی جلوگیری كند.
اما برخی دیگر نیز میتواند بسیار دردناک باشد. حتی یک نسیم ملایم میتواند باعث درد شود. برخی افراد بدون ایجاد بثورات، درد شدیدی را تجربه میکنند.
همچنین افرادی که قبلاً دچار بیماری زونا شدهاند، بسیار به ندرت باز هم به این بیماری مبتلا میشوند، در واقع شانس ابتلای مجدد به این بیماری فقط در حدود ۱% است.
شرح حال به نفع زونا هست اما باید مشخص شه ضایعات در یک درماتوم هستن و شکل اون ها به نفع زونا هست یا خیر
آسیکلوویر( زوویراکس)-فامسیکلوویر-والاسیکلوویر (والترکس)
● تنها راه مسری بودن ویروس این است که مستقیماً با تاول تراوش کننده فردی که زونا دارد در تماس باشید.
نمونهبرداری از پوست – آزمایشی است که طی آن، قسمت کوچکی از سطح پوست به طور ملایم تراشیده میشود تا ویروس زونا یا سایر ویروسهای موجود در آن شناسایی شود.
پزشکان دلیل اصلی ابتلا به زونا را سیستم دفاعی ضعیف میدانند. در نتیجه لازم است رژیم غذایی سالمی داشته باشید تا سیستم ایمنی بیماری زونا در دوران شیردهی بدنتان را تقویت کنید.
اولین قدم برای بهبود زودتر بیماری استراحت کافی است. سعی کنید خواب کافی و تغذیه مناسب داشته باشید.
راه پیشگیری از زونا چیست و چطور افراد بالغ از آن در امان میمانند؟ بزرگسالانی که ۵۰ سال سن دارند یا مسنتر هستند نیز باید واکسن زونا را دریافت کنند که به آن در اصطلاح پزشکی «واکسن ایمنسازی واریسلا زوستر» گفته میشود.